Retourneren

Indien een artikel niet aan uw verwachtingen voldoet kunt u dit natuurlijk retourneren, u kunt uw artikel zonder problemen binnen 14 dagen retourneren. Retourneren van artikelen kan alleen onder de volgende voorwaarden, voor zover rederlijkerwijs mogelijk:

  • flessen zijn ongeopend
  • voorzien van aangehechte labels en stickers
  • in originele verpakking

U kunt het artikel retourneren naar ons vestigingsadres. Als het een fout aan onze kant is, zoals een verkeerd geleverde fles, dat zijn de retourkosten voor ons. Wanneer dit niet het geval is zijn de kosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat dranktotaal niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een 3S-nummer en bewaar deze goed.

Als u een artikel wilt retourneren vragen wij u om eerst contact met ons op te nemen door een mailtje naar info@dranktotaal.nl te sturen zodat wij uw retournering zo snel mogelijk in behandeling kunnen nemen. Direct na ontvangst controleren wij het artikel en streven wij er naar om binnen 7 dagen het aankoopbedrag terug te storten.

Retour adres:
Dranktotaal

Appelmarkt 8 A 1681 PE Zwaagdijk Oost


 

┬ę 2012 - 2020 www.dranktotaal.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.