Glazen van RCR CRISTALLERIA ITALIANA online bestellen

Er zijn in Europa veel verschillende producenten van glazen van kristal, maar als we kijken naar kwaliteit, unieke designs en de beste materialen dan kiezen wij bij DrankTotaal voor de glazen van de grootste kristal fabrikant van Italië, RCR. De medewerkers van het bedrijf zijn constant op zoek naar verbeteringen, ontwikkelingen en nieuwe trends op het gebied van kristalproductie en ze zijn dagelijks bezig met het ontwerpen van nieuwe designs voor de glazen en karaffen. De collecties van RCR zijn een goede weergave van de Italiaanse levensstijl. Schoonheid, cultuur en traditie, u ziet alles terug in de prachtige collectie. Daarnaast hechtten zij ook veel waarde aan duurzaamheid en een zo groen mogelijke productie van de glazen.

De collecties van RCR CRISTALLERIA ITALIANA

Het merk RCR biedt u twee prachtige collecties, de Da Vinci Collection en de Home & Table glazen verzameling. De Da Vinci Collection kenmerkt zich door elegantie, luxe en prachtige designs. De producten van deze collectie zijn geheel in klassieke en moderne stijl en de glazen zijn gemaakt van zuiver kristal. Nadat ze met de hand afgewerkt en gesneden worden is het eindresultaat verbluffend en het getuigt van passie voor detail en gevoel voor schoonheid. De glazen zijn geschikt voor liefhebbers van de Toscaanse artistieke cultuur.

Naast de Da Vinci Collection is ook de Home & Table collectie erg fraai. Deze glazen zijn hebben ook de typische kenmerken van RCR glazen en ze zijn functioneel, praktisch en trendy. De producten uit deze collectie zijn uiterst geschikt voor alledaags gebruik. In de webshop van DrankTotaal.nl kunt u glazen uit beide collecties eenvoudig online bestellen.

De nieuwe trend op het gebied van materiaal voor glazen

RCR is dagelijks bezig met de ontwikkeling van nieuwe materialen geschikt voor het maken van glazen. In de laboratoriums van RCR Cristalleria Italiana is revolutionair nieuw materiaal ontwikkeld dat geen lood bevat maar verder alle eigenschappen van kristal heeft qua helderheid en sterkte. Bij de productie van het nieuwe materiaal, genaamd Luxion, is gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën. Het resultaat is een kwalitatief hoogstaand product dat minder schadelijk is voor het milieu. Naast dit voordeel zijn er ook nog andere voordelen voor de gebruikers. De producten zijn minder breekbaar en kunnen beter tegen veelvuldig reiningen, hierdoor zijn de producten zeer geschikt voor alledaags gebruik. Een voorbeeld van een RCR glas gemaakt van het nieuwe materiaal Luxion is het Old Fashioned glass. Het glas is te gebruiken als waterglas en om whisky, cognac en vieux uit te drinken. 

 

© 2012 - 2020 www.dranktotaal.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.