Shotglaasjes | Dranktotaal.nl

Een shotglas, ook wel borrelglas genoemd, is een klein glaasje waar sterke drank uit wordt gedronken. Een shotglas is te verkrijgen in verschillende groottes, maar vaak wordt er ongeveer 3 cl in gedaan en een shotglaasje gaat vaak tot de rand vol. Het begon allemaal rond 1700, hier werden al kleine glaasje gebruikt om whisky mee te proeven. Als u uit een shotglaasje drinkt is het de bedoeling dat deze in een keer wordt opgedronken, dit wordt ook weel een shotje genoemd. Natuurlijk kan in een shotglas of borrelglas ook een sterke drank worden gedronken waar kleine nipjes van worden genomen. In de webshop van Dranktotaal.nl vindt u de mooiste shotglaasjes voor de scherpste prijs. U mag natuurlijk zelf kiezen wat u in het glaasje doet en er is genoeg keuze, hiervoor kunt u ook terecht bij ons.

Diverse shotglaasjes en ander glaswerk

Bij Dranktotaal.nl bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar shotglaasjes, u kunt deze eenvoudig online bestellen in verschillende vormen en maten. De inhoud van de glaasjes varieert tussen de 40 ml en 92 ml, dit zijn dan ook de meest gangbare formaten. De shotglaasjes die in onze webshop te vinden zijn hebben verschillende vormen, ook hebben we sierlijke borrelglaasjes met een mooi patroon in het glas. Naast deze shotglaasjes vindt u ook nog ander glaswerk van een hoogwaardige kwaliteit in ons ruime assortiment. Zo hebben we wijnglazen, bierglazen en de mooiste whisky glazen, hiernaast hebben ook de lekkerste whisky die perfect in onze whisky glazen kunnen worden geserveerd.

De juiste plek voor drank en barbenodigdheden

U kunt bij ons terecht voor al uw drank en barbenodigdheden, deze zijn bedoeld voor in de horeca, maar kunnen ook prima thuis worden gebruikt. Een heerlijke whisky voor in huis is nooit mis, u vindt bij ons een ruim aanbod aan lekkere whisky van een goede kwaliteit. Hiernaast hebben we nog diverse andere gedistilleerde dranken. Heeft u snel drank nodig voor een verjaardag of feestje, bestel dit dan eenvoudig online in onze webshop en ontvang uw bestelling binnen een aantal dagen in huis. Bekijk onze wekelijkse acties voor nog scherper geprijsde barbenodigdheden. Heeft u vragen over een van onze whisky’s of over een ander product uit ons assortiment, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. 

© 2012 - 2020 www.dranktotaal.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.