Bartools bij Dranktotaal.nl

Wilt u zelf cocktails maken als een echte bartender? In ons assortiment vind u alle benodigdheden voor het bereiden van uw eigen cocktails. Vanaf nu kunt u zelf experimenteren om de perfecte Mojito te maken. Of natuurlijk als discotheek, beschikt u wel over alle bartools die nodig zijn voor de bar? Wij hebben de juiste bartools om de lekkerste drankjes gemakkelijk mee te bereiden. Bestel eenvoudig een barlepel voor de rietsuiker of die ene shaker om de cocktail ijskoud mee te kunnen shaken of maak de glazen glansschoon met de onmisbare glazenspoelborstel.

Welke bartools bieden wij aan?

Vers fruit kunt u goed uitpersen door de Caipirinha-lepel en de cocktail shaker is een absolute musthave voor elke bartender. Hiermee kunt u alle cocktail drank uitermate goed mixen, gooi er wat ijs bij en de cocktail is direct goed gekoeld. Ook is de cocktail-strainer een aanrader om al het ijs terug te houden tijdens het inschenken van de cocktail. Heeft u cocktails waarbij suiker of vergelijkbare ingrediënten toegevoegd moeten worden? Dan is de barlepel een essentieel accessoire voor de perfecte cocktail. Maar na al deze gemaakte cocktails moet de zoetigheid ook weer uit de cocktail glazen gespoeld worden, dat kan op een erg makkelijke manier door gebruik te maken van de glazenspoelborstel. Om deze schoon te houden en uw glazen indirect ook schoon te houden, kunt u de borstel het beste één keer per week schoonmaken door soda te mengen met heet water. Hiermee maakt u de borstel bacterie vrij en behoudt de borstel zijn goede kwaliteit en robuuste borstelharen.

Bartools kopen

Altijd al een lekkere cocktail willen maken tijdens een avondje thuis zijn? Dat kan gemakkelijk en snel via dranktotaal.nl. De bekende G&T? Of toch de Long Island Iced Tea? Haal snel alle bartools in huis en steel de show door zelf cocktails te maken! Cocktails maken is lang niet zo moeilijk als mensen denken, zolang u maar over de juiste bartools beschikt. Op Dranktotaal.nl vindt u meer dan alleen bartools, ook geschenkpakketten om te geven of te ontvangen. Erg leuk om te combineren met de barbenodigdheden, zo kunt u direct even oefenen. Bekijk snel ons ruime aanbod en bestel eenvoudig online de beste dranken en barbenodigdheden voor de scherpste prijzen! 

© 2012 - 2020 www.dranktotaal.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.