Flessenhouders | Dranktotaal.nl

Flessenhouders worden veelal gebruikt in restaurants, barretjes en discotheken. Waar snel gedronken wordt moet ook snel geschonken worden. Met een flessenhouder hoeft u geen flessen meer open te draaien, u drukt het glas tegen een mondje van de fles aan en de drank komt eruit. Zo kunt u snel en efficiënt werken en de klant is ook tevreden dat hij snel zijn drankje aan tafel heeft. Flessenhouders zijn pas geschikt bij flessen die een inhoud van 0,7 liter tot 1 liter hebben. Het ziet er ook nog eens erg kleurrijk uit, al die verschillende soorten drank naast elkaar. Ook is het makkelijk voor een gast, zo weet hij of zij gelijk wat u allemaal in huis heeft.

Ruim aanbod gedestilleerde dranken

Bij Dranktotaal.nl vindt u een ruim aanbod aan gedestilleerde dranken. We hebben rum, whisky, cognac en ook diverse soorten likeuren en mixen. Deze dranken worden geleverd in flessen van 0.7 of 1 liter en zijn dus geschikt voor de flessenhouder uit onze webshop. We verkopen verschillende soorten houders, sommige houders hebben een schroef, deze houders kunt u aan een tafel schroeven en daar de fles in zetten. Deze kunt u gebruiken bij u thuis met vrienden of als een speciaal arrangement op het terras. De andere houders worden doormiddel van schroeven vastgemaakt. U boort simpelweg een gat in de muur en schroeft daarna de flessenhouder vast. In ons assortiment vindt u enkele flessenhouders waar één fles in kan, maar we hebben ook grotere flessenhouders waar maar liefst vijf flessen drank in kunnen.

Online drank en toebehoren kopen

Bij ons vindt u niet alleen verschillende soorten drank, wij hebben ook diverse soorten glazen, whisky glazen, bierglazen, cocktail glazen en nog veel meer. Al deze glazen zijn geschikt voor verschillende gelegenheden en diverse dranksoorten. Drinkt u liever op zaterdagavond rustig een of twee glaasjes whisky of toch liever met wat vrienden op de bank een mannen-avond met verschillende soorten bier. Ook hebben wij cadeaupakketten, leuk om te krijgen maar ook leuk om te geven. Deze pakketten bevatten flessen drank, dit kunnen mixjes of bijvoorbeeld een sterke whisky zijn, een of twee glazen en andere toebehoren bij diverse drankjes, zoals een limoen, citroen of een snufje zout. Heeft u verder nog vragen over onze producten of over onze levering, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

┬ę 2012 - 2020 www.dranktotaal.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.