Maatschenkers kopen | Dranktotaal.nl

Elke fles heeft een andere vorm en dat kan soms best lastig zijn als u glazen wilt inschenken. De ene fles heeft een grote opening en de andere is vrij klein. De drank schokt uit de fles en u knoeit op tafel of in het ergste geval op de gast. Of u wilt graag een drankje mixen en wilt de juiste hoeveelheden hebben zonder te knoeien. Drankschenkers zijn vooral geschikt voor het inschenken van sterke dranken of shotjes. U wilt namelijk de juiste hoeveelheden schenken voor uw gasten. Op drukke avonden aan de bar komt een maatschenker als geroepen, u en uw personeel hoeven niet telkens flessen open te draaien en glazen in te schenken. U kunt de flessen met maatschenker gewoon op uw werkplek laten staan zonder dat de dop er weer op moet. Zo kunt u dus snel en efficiënt werken.

Ruim assortiment dranken

Maatschenkers worden vooral bij shotjes en sterke dranken gebruikt. Naast dat het een erg handig hulpmiddel is, ziet het er ook nog leuk uit. De schenkers zijn er in verschillende varianten. Er zijn varianten waarbij er bij een inhoud van 2cl gestopt wordt met schenken en ook schenkers die na 5cl stoppen met schenken. U houdt de fles weer een stukje omhoog en daarna weer richting het glas gericht als u opnieuw een glas wilt inschenken. U kunt van alles bestellen als particulier of als zakelijk ondernemer, daar doen wij niet moeilijk om. Wel moet u 18 jaar of ouder zijn wilt u wat kunnen bestellen. Naast de verschillende soorten dranken bieden wij ook drankpakketten aan, leuk om te geven en ook leuk om te krijgen. Deze pakketten lopen uiteen voor een whisky drinker tot aan de bekende shotjes drinker. In onze webshop vindt u ook karaffen. Handig als u een grote groep in uw restaurant heeft zitten, zo kunnen zij zelf het drinken bij schenken en hoeft u alleen maar op te letten dat de karaf niet leeg is.

Eenvoudig online drank bestellen

Bij ons bestelt u eenvoudig uw dranken en benodigdheden online. Wij bieden gedestilleerde dranken maar ook glazen aan, zoals cocktailglazen, whiskyglazen en shotglazen. Geeft u een feestje en wilt u de lekkerste drank in huis halen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden veel soorten drank aan en ook nog eens van diverse merken, de lekkerste zit er zeker ook voor u bij. De dranken worden binnen 5 dagen bij het opgegeven adres afgeleverd, betalen doet u veilig en snel via iDeal. Mocht u nog vragen hebben dan kunt met ons contact opnemen via e-mail of telefoon. U kunt ook het contactformulier op de website invullen, via die weg nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

© 2012 - 2020 www.dranktotaal.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.