Kadopapier bestellen bij Dranktotaal.nl

U kent het wel, u heeft een cadeau gekocht voor iemand die u dierbaar is en dan heeft u geen inpakpapier in huis. Niets is zo makkelijk dan met uw cadeau of cadeaus gelijk kadopapier mee te bestellen, dan weet u zeker dat u het niet vergeten bent. In de webwinkel Dranktotaal.nl vindt u drie soorten inpakpapier. Sinterklaaspapier, Kerstpapier en het uitdagende maar ook romantische rode inpakpapier. Het luxe rode inpakpapier kan voor elke gelegenheid en elk cadeau gebruikt worden. Sinterklaaspapier wordt uiteraard gebruikt in december wanneer u Sinterklaas viert en het Kerstpapier wordt gebruikt wanneer u cadeaus geeft met de Kerstdagen. Het Kerstpapier van Dranktotaal is goud met zwarte rendieren en kerstbomen. Al met al hebben we vrolijke soorten kadopapier. U kunt dus heel eenvoudig de drankpakketten en andere geschenken ingepakt laten bezorgen.

Originele verpakking voor uw cadeaus

Als u bij familie of vrienden in huis komt voor een gelegenheid zoals een verjaardag, een housewarming of een andere gelegenheid is het natuurlijk vanzelfsprekend dat u een cadeau meeneemt. Een cadeau zoals een whisky, gin of een likeur doen het altijd goed. U vindt deze dranken uiteraard bij ons in de webwinkel. Om deze dranken nou in een simpel zilverfolie in te pakken is natuurlijk jammer. U bestelt gemakkelijk een van onze kadopapieren mee terwijl u uw drank uitzoekt. Luxe rood kadopapier voor bijvoorbeeld een cadeau aan uw man of vrouw of aan een speciale klant die u al jaren trouw is. Tijdens de feestdagen is ons Kerstpapier erg geschikt en tijdens het Sinterklaasfeest hebben wij ook Sinterklaaspapier.

De lekkerste dranken online kopen

Naast kadopapier voor uw geschenken vindt u bij ons ook het gene waar het kadopapier omheen gaat, namelijk een mooie fles drank. Wij bieden whisky, gin, cognac, tequila, diverse likeuren en nog veel meer soorten drank aan in onze webwinkel. U vindt bij ons geen wijn of bier, alleen gedestilleerde dranken en dat maakt ons aanbod uniek. U vindt bij ons wel wijnglazen in de webwinkel, maar dit zijn dan de echte bijzondere glazen die u niet zomaar in een alledaagse winkel vindt. Voor al uw glazen of dranken bestelt u gemakkelijk ons kadopapier mee. Als u verder nog vragen heeft over de levering of over onze producten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via de mail.

© 2012 - 2020 www.dranktotaal.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.