Sierlijke karaffen | Dranktotaal.nl

Een karaf is een sierlijke fles waar vaak wijn in wordt geserveerd, naast wijn kunnen hier ook sterkere dranken in en water is ook mogelijk. Karaffen worden vaak gebruikt in een restaurant, maar u kunt deze natuurlijk ook gewoon thuis gebruiken. Een karaf dient niet alleen voor de sier het heeft ook echt een functie voor de drank die erin zit. Doordat eerst de drank uit de fles wordt gegoten wordt het bezinksel gescheiden van de drank, dit is vooral zo bij wijn. Het bezinksel wil soms zorgen voor een bittere smaak aan de wijn, bij een whisky zal dit niet snel voorkomen. Een andere reden om drank in een karaf te serveren is zodat er tijdens het gieten van de drank in de karaf zuurstof bij komt, hierdoor ontwikkelt de smaak en aroma’s van de wijn of sterkedrank zich beter. In de webshop van Dranktotaal.nl vindt u sierlijke karaffen waar u water, wijn, whisky en andere dranken in kunt serveren.

Een karaf voor wijn of whisky kopen

Op zoek naar een mooie karaf waar u de wijn in kunt doen of en andere drank om het er zo net wat sierlijker uit te laten zien of beter te laten smaken, dan bent u bij Dranktotaal.nl aan het juiste adres. Zo vindt u onder andere een afsluitbaar karaf, hierdoor kan de drank erin blijven zitten zonder dat het snel kapot gaat. U moet bijvoorbeeld wijn niet te lang in een karaf laten zitten, hierdoor wordt de smaak minder en is het jammer van de wijn, dit geldt ook voor whisky en andere sterkedranken. U kunt deze karaffen eenvoudig online bestellen in onze webshop en u kunt uw bestelling veilig afrekenen doormiddel van iDeal. De karaffen in ons assortiment zijn van een hoogwaardige kwaliteit en zijn gemaakt van dik glas waardoor deze extra sterk zijn.

Ruime keuze aan drank en barbenodigdheden 

Naast de sierlijke karaffen vindt u ook nog ander glaswerk in onze webshop, zo hebben we whisky glazen, wijnglazen en meer glaswerk voor de scherpste prijzen. Er moet natuurlijk wel iets in dat glas komen, daarom vindt u bij ons ook een ruim aanbod aan gedistilleerde dranken. Heeft u vragen over een van onze dranken of barbenodigdheden, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag bij de keuze van een lekkere whisky of andere drank. Bekijk nu ons ruime assortiment en bestel eenvoudig online de lekkerste gedistilleerde dranken, het mooiste glaswerk en andere barbenodigdheden. 

© 2012 - 2020 www.dranktotaal.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.