Gedistilleerde dranken, hoe en wat...

Wat houdt gedistilleerde drank in? Gedistilleerde dranken hebben een alcoholpercentage van minimaal 15% bij kamertemperatuur. Het onderscheid met sterkedrank is dat er ook wel speciaal biertjes zijn die een alcoholpercentage hebben van 15% en hoger. Maar gedistilleerde dranken zijn alle alcoholhoudende dranken verkregen door destillatie (manier van verdamping door stoffen te scheiden). Bier bevat niet dit destillatieproces maar alleen het vergisting proces. Hoe zit het destillatieproces in elkaar? De stappenvolgorde van gebruikte producten gaat als volgt: eerst de granen, dan het beslag, daarna de vergisting, vervolgens het destilleren van moutwijn, dan de destillatie en als laatst het destilleren van kruidendestillaten. Er zijn ook nog zwak gedistilleerde dranken, dat zijn dranken die minder dan 15% alcohol bevatten en geen bier of wijn zijn. Hierdoor is er veel verschil in gedistilleerde dranken en ontstaat er een ruim aanbod.

Ruim aanbod aan gedistilleerde dranken

Een ijskoude Bacardi-Cola drinken? Shotje nemen met uw vrienden? Of een gekoelde G&T met verse limoen? Dat kan! Bekijk nu ons ruime aanbod van gedistilleerde dranken op Dranktotaal.nl van hoogwaardige kwaliteit en voorzien van scherpe prijzen, speciaal voor u geselecteerd. Zo bestaat ons assortiment uit bekende merken als Gordon’s Gin, Flugel, Bacardi Superior of de Smirnoff Gold Vodka. Ons assortiment is voorzien van verschillende formaten: 1liter, 70cl, 50cl, 5 cl en 2cl. Zo kunt u diverse soorten shotjes bij ons bestellen en thuis afgeleverd krijgen. Via onze gebruiksvriendelijke webshop kunt u gemakkelijk online bestellen en kunt u kiezen uit een ruim assortiment aan verschillende soorten drank. Betalen kan op een veilige manier online doormiddel van iDeal.

Binnen en buitenlandse gedistilleerde dranken kopen

Er bestaan ook nog binnenlands en buitenlandse gedistilleerde dranken. Onder binnenlands gedistilleerd valt onder andere Advocaat, Vieux, Jonge/ Oude Jenever, Citroen Brandewijn of de bekende Kruidenbitter. Vanuit het buitenland kennen we onder andere Apfelkorn, Wodka, Cognac, Whisky, Dry Gin en Rum. Rum, Wodka, Gin en Whisky zijn de bekendste buitenlandse gedistilleerde dranken, deze worden ook vaak gemixt als u dit besteld tijdens het uitgaan. Zo kennen we de Bacardi-cola, Whisky-cola, Gin en tonic en (rode/zwarte/witte) Wodka Red Bull als meest gevraagde drankjes. Heeft u vragen over een van onze producten of wilt u advies, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder bij de zoektocht naar de beste dranken!

© 2012 - 2020 www.dranktotaal.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.