Handige producten voor uw bar | Dranktotaal.nl

Een bar is een soort toonbank die er vooral voor bedoeld is om dranken te serveren, een bar is vaak te vinden in een club of een café. Vroeger kenden we dit nog helemaal niet, toen waren er herbergen waar eten en drinken werd aangeboden. In de zeventiende eeuw kwamen er koffiehuizen, dit doordat de koffie steeds populairder werd rond die tijd. Vanuit daar is de naam café dan ook ontstaan en in de negentiende eeuw kwamen de echte bars en kroegen tevoorschijn.

Achter een bar worden verschillende drankjes gemaakt voor de gasten, daar zijn natuurlijk diverse producten voor nodig. In de webshop van Dranktotaal.nl vindt u diverse barbenodigdheden voor het maken van de lekkerste drankjes en cocktails. Ook vindt u hier handige accessoires om het allemaal wat makkelijk te maken en ook hygiënischer, wat erg belangrijk is.

Ruime diversiteit aan barbenodigdheden

Achter een bar horen verschillende producten te staan om diverse drankjes te kunnen maken. In het ruime assortiment van Dranktotaal.nl vindt u onder andere handige schenkers. Doormiddel van deze maatschenkers kan er hygiënisch worden gewerkt, er kunnen namelijk geen bacteriën in de fles komen. Ook hebben we maatschenkers met een non drip systeem, de naam zegt het al, deze druppen niet na. Daarnaast hebben we flessenhouders die aan de wand kunnen worden geplaatst. Ook kunt u bij ons terecht voor diverse bartools, zoals een shaker om cocktails te kunnen mixen, glazenspoelborstels, dienbladen en meer. Al deze handige benodigdheden voor achter de bar kunt u eenvoudig online bestellen in onze gebruiksvriendelijke webshop.

Uw leverancier van dranken en barbenodigdheden

Naast ons ruime aanbod aan barbenodigdheden hebben we ook de lekkerste gedistilleerde dranken voor de beste prijzen. Zo hebben we Whisky, Vodka, Cognac en meer smaakvolle dranken van een goede kwaliteit. Deze dranken moeten natuurlijk ergens uit worden gedronken, daarvoor hebben wij het mooiste glaswerk. Glazen voor uw whisky of een sierlijk glas om een cocktail in te serveren, bij ons vindt u het allemaal. Door onze snelle levering heeft u uw bestelling snel in huis en we kunnen uw dranken ook nog eens gekoeld bij u leveren. Heeft u vragen over een van onze producten, neem dan gerust contact met ons. Bekijk snel ons grote aanbod en bestel gemakkelijk online dranken, glaswerk en barbenodigdheden. 

© 2012 - 2020 www.dranktotaal.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.