Shotjes en mixdranken | Dranktotaal.nl

Vooral in kroegen, discotheken en cafés worden deze drankjes veel besteld, de welbekende shotjes. Dit zijn alcoholische drankjes die in kleine glaasjes worden geserveerd en het is de bedoeling dat deze in een keer op worden gedronken. Er zijn veel verschillende shotjes te verkrijgen en deze worden op veel creatieve manieren gemaakt, de ene is zoet en de andere sterk. Veel shotjes die bestaan uit verschillende soorten dranken die met elkaar zijn gemixt en daaruit is dan een lekker drankje ontstaan. Er zijn ook shooters die maar uit een dranksoort bestaan, deze zijn ook vaak te verkrijgen in kleine flesjes die u zelf kunt kopen. Deze vindt u ook bij Dranktotaal.nl, in ons assortiment vindt u verschillende shotjes die te verkrijgen zijn in kleine flesjes die u eenvoudig online kunt bestellen. Erg handig als u binnenkort een feestje hebt en u bent nog op zoek naar lekkere drankjes die u kunt aanbieden aan uw vrienden.

De lekkerste shotjes eenvoudig online bestellen

Hoe makkelijk is dat, online de lekkerste shotjes en mixdranken bestellen en deze thuis geleverd te krijgen. Via de gebruiksvriendelijke webshop van Dranktotaal.nl kunt u de lekkerste shotjes en mixdranken online bestellen, u kunt kiezen uit een ruim assortiment aan verschillende soorten dranken. Hebt u binnenkort al een feestje en heeft u nog geen drank in huis, dan hebben wij de perfecte uitkomst, wij kunnen al onze dranken gekoeld leveren. Op deze manier hoeft u ze zelf niet meer te koelen en zijn ze direct beschikbaar voor consumptie. In ons ruime assortiment vindt u onder andere de bekende flügel shotjes, mini Jack Daniels, mini Bacardi, mini Johnnie Walker en kleine flesjes Smirnoff Vodka. De meeste flesjes drank zijn te verkrijgen in een hoeveelheid van 5cl en u kunt ze bestellen in treetjes van 12 flesjes.

Ruim assortiment aan alcoholische dranken

Het bestellen van de lekkerste alcoholische dranken kan eenvoudig via onze webshop en u kunt uw bestelling veilig online betalen doordat wij gebruik maken van iDeal. Als u vragen heeft over een van onze producten, of wilt u weten welke dranksoort u het beste kunt kiezen, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice, wij helpen u graag bij de zoektocht naar de lekkerste dranken. U kunt hier niet alleen voor uzelf terecht, ook kunt u de lekkerste dranken cadeau geven door onze luxe drankpakketten die ook bij ons te bestellen zijn. Bekijk snel ons assortiment en bestel eenvoudig online alcoholische dranken, wijnen en verschillende glazen. 

© 2012 - 2020 www.dranktotaal.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.