Vodka en Tequila | Dranktotaal.nl

Over de hele wereld worden er wel alcoholische dranken genuttigd, er zijn dan ook veel verschillende soorten dranken. Zo ook Vodka, dit is een sterke drank die oorspronkelijk uit Rusland of Polen komt. In Rusland wordt de drank Wodka genoemd, in Polen gebruiken ze in plaats van de w een v, Vodka betekend in het Nederlands ‘watertje’. Deze drank wordt tegenwoordig in verschillende landen geproduceerd, zoals Zweden, IJsland, Duitsland, Finland en ook in Nederland wordt er Vodka gemaakt.

Tequila is ook een bekende sterke drank, dit is een Mexicaanse alcoholische drank die gemaakt wordt van een speciale Mexicaanse agavesoort. Een Tequila moet uit minstens 51% agave sap bestaan, anders mag deze niet onder de naam Tequila worden verkocht. De populaire sterke drank werd in de 16e eeuw voor het eerst gemaakt en sinds de 19e eeuw is de tequila ontstaan die nu vooral verkocht wordt. Bij het maken van Tequila gaat een heel bereidingsproces aan vooraf, zo moeten eerst de ingrediënten worden geoogst, deze worden dan gekookt en daarna gemalen. Als dat is gebeurd is het tijd voor de gisting, na dit proces bevat de Tequila alcohol, dan hoeft het alleen nog maar te worden gedestilleerd en dan kan de Tequila in flessen worden gedaan en worden verkocht.

Ruim assortiment aan gedestilleerde dranken

Op zoek naar de lekkerste Vodka en Tequila, dan bent u bij Dranktotaal.nl aan het juiste adres. In ons ruime assortiment vindt u verschillende merken van deze dranken, zo kunt u kiezen uit de merken Skyy, Zubrowka, Smirnoff, Sauza en meer. Ieder merk probeert zich te onderscheiden van elkaar, dit doen ze vooral door hun unieke smaak. Ook het alcoholpercentage verschilt van elkaar, de ene bevat 17% alcohol en de andere maar liefst 40%. Naast Vodka en Tequila vindt u in onze webshop nog veel meer soorten gedestilleerde dranken voor de scherpste prijzen. Denk bijvoorbeeld aan Whisky, Likeur, Cognac, Rum, Jenever en verschillende dranken die kunnen worden gemixt.

Dranken eenvoudig online bestellen

Hebt u een druk leven en geen tijd om langs een slijterij of drankenhandel te gaan om een lekkere fles drank te kopen, dan kunt u deze heel eenvoudig online bestellen. In de webshop van Dranktotaal.nl vindt u de lekkerste gedestilleerde dranken en unieke wijnen. Zo’n lekkere traktatie moet natuurlijk wel in een mooi en sierlijk glas komen, deze kunt u dan ook vinden in ons ruime assortiment. Bestel nu eenvoudig en veilig online de lekkerste dranken, uw bestelling wordt binnen enkele dagen bij u thuis bezorgt en zo kunt u er heerlijk van genieten. 

© 2012 - 2020 www.dranktotaal.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.