Likeur kopen

Likeur is een verzamelnaam voor een groot scala diverse soorten alcoholische drank. In tegenstelling tot rum, wijn of bier is het lastig om hier een duidelijke omschrijving van te geven. We noemen drank meestal een likeur als het alcoholpercentage meer dan 15% is en als het een gedistilleerde drank is. De eerste likeur waar wij weet van hebben is in Italië gestookt door monniken en dit is zo’n 800 jaar geleden geweest, likeur kent dus een rijke geschiedenis. Een aantal ingrediënten komen altijd terug in likeuren en dat zijn gedestilleerd water, een vorm van alcohol, suiker en smaakstoffen.

De lekkerste likeuren bestellen bij DrankTotaal

We onderscheiden een aantal likeursoorten. Een van de meest bekende likeursoorten is waarschijnlijk de kruidenlikeur en deze behoort ook tot de oudere likeuren, de kruidenlikeur. Hierbij moet je denken aan Ouzo, Raki en Jägermeister. Dit zijn likeuren gebaseerd op kruiden, zoals de naam al doet vermoeden. Daarnaast bestaat er ook nog notenlikeur, vruchtenlikeur en bloemenlikeur. Amaretto is een voorbeeld van een bekende notenlikeur. Bij de vruchtenlikeuren zullen de meeste mensen de Grand Marnier wel kennen. We hebben ook drank die gemaakt wordt van een mix van bloemen en kruiden, de zogeheten bloemenlikeur. Top likeuren kunt van de beste merken koopt u online bij DrankTotaal.nl. De lekkerste likeuren om te mixen, voor een cocktail of gewoon om puur te drinken. Bent u op zoek naar een bepaalde likeur en ziet u hem niet op de website staan? Neem dan gerust contact met ons op en wij zullen ons best doen om u het drankje toch te kunnen bezorgen.

Groot aanbod drank en barbenodigdheden

Bij DrankTotaal bent u aan het juiste adres als u drank online wilt bestellen. We hebben een groot aanbod sterke drank, wijn en likeuren. Daarnaast vindt u in onze webshop ook luxe whiskyglazen, shotglaasjes en andere barbenodigdheden zoals flessenhouders en spoelborstels. We zijn de ideale partner van bedrijven en particulieren voor alles op het gebied van drank.

© 2012 - 2020 www.dranktotaal.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.